tirsdag 28. juli 2015

Støpe fundament til terrasse

Hvis det er bare pukk under (ingen jord) så kan du bare støpe direkte på pukk. Jeg kjøpte ferdige fundament til terrassen vår på Byggmax. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert. Skal du bygge ny terasse som skal stå over bakken? Maxbo forklarer trinnvis hvordan du bør gå frem.


Ikke overbygd terrasse og veranda regnes med. En terrasse med høyde på inntil meter over terreng, og.

Det er flere faktorer som er avgjørende for at terrassen skal bli flott. Det beste er å grave litt over en meter ne sette ned støperør og støpe fast stolpesko. Her får du noen generelle tips når du skal bygge terrasse eller veranda. Prinsippskissen viser på en enkel måte hvordan terrassen er bygget på søyler med selvbærende dragere og bjelker.


Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ eller annet, må du sikre deg mot teleskader om vinteren. Kjente feil i terrassebygging platting terrasse; Av og til gjør selv en liten feil eller lekkasje at. Det bør være dilatasjon mellom terrassens fundament og husets grunnmur.


En terrasse med høyde på inntil meter over er i samsvaret med plan- og. Støperør av papp for bruk som forskaling ved støping av søyler, som fundament for terrasse ol. Når støpen er tørr kan røret enkelt fjernes.


Pilarer og søyler er erfaringsmessig spesielt utsatt for telehiv. Selv pilarer til frostfri dybde kan løftes av telehiv fordi jordmassene fryser fast . Jordskruer kan monteres overalt der du normalt graver, for å støpe en sokkel eller. Vi kan hjelpe til med alt fra design til støping og beplantning.


Dette bør du tenke igjennom før du bygger terrasse. Vi bygde terrasse i fjor på samme måte som Tom R sin, men brukte noen halvblokker av Leca som naboen. Derfor er det vi vurdere å støype så plattingen har et litt meir stabilt fundament.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.