fredag 17. juli 2015

Små pepperkakehus

Her finner du maler til forskjellige pepperkakehus. Det er bare å klikke på bildene og skrive ut. Om du vil gjøre det riktig lett for deg selv, har vi også ferdige sett . Har du små arkitekter med på jobben, som ikke klarer være nøyaktig nok i utskjæringen?


La de være me og lag heller noen ekstra deler. Il y a 3 jours - Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Slike bittesmå hus har vi tenkt å steke i år.

Dette herlige utstikkersettet til å lage små pepperkakehus har Kakebua fått spesiallaget for salg i nettbutikken. Kjenner nå veldig på at jeg må ha små utstikkere til pepperkakehus :D . Peppekerkakehus kan være vanskelig og dramatisk å lage for både store og små. Bak små dekorative detaljer som får gjestene til å føle seg ekstra velkomne.


Rull små kuler, som dyppes i smeltet sjokolade. I tillegg brukte jeg denne malen på små pepperkakehus fra Tine. For å sette sammen delene smeltes sukker i en panne på høy varme til . To små pepperkakehus: 1g sirup 1g sukker 1g kokosmelkgrøt .

Pepperkaker er uten tvil en julekakefavoritt hos både store og små. Lag et pepperkakehus sammen med barna - kjekt for små og store! Har laget en haug med små pepperkakehus i format x cm.


Vi har vært ute å handlet litt julstjerner og ei busk til trappa som stå der med masse små varme lys på seg. Da har pepperkakehuset for 20kommet på plass. Det ble mye mindre enn det gigastore som vi lagde i fjor, men det . Bak pepperkakehuset enkelt med vår eksklusive mal du finner gratis her (se nedenfor) til å skrive ut. Stans ut vinduer, dører og fine mønstre ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.