fredag 17. juli 2015

Fasadeplater

Vi kan tilby et bredt fargeutvalg av fasadeplater. Stål og metall er vedlikeholdsfritt, noe som gjør jobben din enklere når du skal velge mellom . Gå inn på vedlegget, - her viser vi noen .

Vi tilbyr ferdige elementer i arkitektonisk betong i form av plater som kan brukes til å kle en vegg. Platene er designet for bruk på steder der de kan bli utsatt for . Fasadeplater - fasadeplater, fasade, takplater, stål, montering, aluminium, stålbygg, stålkonstruksjon, verkste dører, konstruksjon - Finn firmaer, adresser, .

Malmös nye landemerke har VIVIX fasadeplater fra Formica Group. Entreprenøren Midroc valgte VIVIX fasadepaneler for å kle boligblokket Bohus i Malmö, . VIVIX utvendige fasadeplater har blitt brukt for den ytre veggkledningen på St. Det irske kontoret for Equator European Architects, . Dette gjør platen veldig stiv og slag fast, samt at vekten er ca av andre fasadeplater. Våre plater kan være et bra valg her I forhold til kvalitet, pris og . Alutile Norge på besøk i fabrikken som produserer mill kvm fasadeplater årlig til 1land.


Verdens beste kvalitet av Aluminium kompositt er samensatt av . Vedlikeholdsvennlige fasadeplater er kjennemerket for Steni som i år runder år.

Vi har bred kompetanse på rehabilitering av fasader med utskifting av vinduer, tilleggsisolering og nye fasadeplater, samt rehabilitering og ombygging av alle . SwissPearl fasadeplater er produsert av høyeste kvalitet Portlandsement, syntetiske fibre, cellulose og stabile pigmenter. De meste brukte materialer er rustfritt eller galvanisert stål, aluminium eller sink, men også andre typer materialer som kobber . Overlys er totalleverandør av ulike fasadeplater. Normalt leverer og monterer vi mm fasadeplater i ulike komposittplater basert på aluminium laminat. Cembrit skruer for fasadeplater er av rustfritt stål, for tilfredsstillende korruksjonsmotstand.


Skruene har en skarp spiss og gjenger som sikrer god innfestning . Fasadeplater i aluminiumkompositt ACP brukes stadig mer på nybygg rundt om i verden. I klar kontrast har man i Norge låst seg fast ved tradisjonelle . Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall. De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk.


VINK Norway AS er glade for å melde at våre fasadeplater nå leveres med miljødokumentasjon som også gir poeng i BREEAM NOR systemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.