tirsdag 28. juli 2015

Maxbo terrassebord

Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Solide norskproduserte terrassebord i trykkimpregnert furu.

Kebony Furu er et vedlikeholdsfritt produkt med forventet levetid på minst år. Royalimpregnerte terrassebord er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri olje. Denne prosessen gir et vakkert og stabilt materiale med . Fiberon TN Xtreme terrassebord 20x127x24Aspen Gray.

Fiberon kompositt terrassebord er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelt treverk, og består av ca . Alt du trenger til terrassen finner du hos MAXBO. Enten det er terrassebor -skruer, -rekkverk eller annet materiale for å bygge terrassen. Terrassebord som holder en vakker og varig overflate lengere, og reduserer behovet for vedlikehold.


Når du skal legge terrassebord er det et par ting man må tenkte på. Leverandør: Maxbo Sentrallager Terrassebord kompositt 25x150x24mm Massivt WPC komposittgulv i Antrasitt farge. For deg som skal bygge ny terrasse, veranda, platting eller altan i år, er det viktig å velge riktig terrassebord som passer ditt behov.


Vedlikeholdsfri terrassebord (termofuru).

MAXBO hjelper deg med å finne belysning som skaper stemning, gir et trivelig miljø og gir gode. Skal du bygge terrasse som er nesten vedlikeholdsfri, er termofuru et svært godt valg. Nyt sommeren og bruk minimalt med tid til stell!


Client: Maxbo Production Company: Antimedia Director: Carl Christian Raabe DOP: Philip Øgaard Post. Hos MAXBO har du en rekke terrassebord å velge i. Blant annet kan du få kompositt i flere ulike farger, termofuru som er varmebehandlet for å . MAXBO Skien i Skien er en av våre lokale forhandlere av bark, byggevarer og trelast i ditt område. På Maxbo fikk vi hjelp til det vi trengte, og selger stilte en del kontrollspørsmål.


Terrassebord er en av de største varegruppene som. Termoask er dyrt, eksklusivt og etterspurt, forteller Jørgen Rønbeck hos Maxbo. Det komplette utvalget av terrassebord fi nner du hos MAXBMAXBO har et stort utvalg av terrassebord i en rekke utførelser og prisklasser.


Norskproduserte terrassebord i trykkimpregnert furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.