onsdag 29. juli 2015

Kule fliser

Explore Lille Kjersti's board Fliser on Pinterest, the world's catalog of ideas. Instagram photo by ulfven - Gule kule fliser #wall #tiles #Ulfven #retro. Kule fliser: Fargene i entreen, som løper over to etasjer, ble spesialblandet etter de antikke flisene på gulvet.

Søke Etter, Etter Spesiell, Hallways Ideas, Etter De, . Betong-looken er fortsatt populær: Noen fliser har en overflate som minner om forskalingsplater, mens andre er lettere og ligner mer polerte . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Ulfven - inspired by på Facebook. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Moderne kjøkken med pusset betongvegg og arabiske fliser. Ny teknologi gir oss kule trykk, 3D-effekter og supertynne fliser. Mulighetene er uendelige og effektene store. Interessant design av gårdsplass med parkett fliser som skaper en koselig atmosfære.


Utendørs parkett fliser i hagen din kan være en av de mest originale og. Vi har veldig lyse fliser på badet og jeg angrer :nemlig: jeg fatter ikke hvordan sambo. Det er så mange kule hvite fliser nå, i ulike formater. GRØNN LAVASTEIN: Håndlagde fliser i lavastein fra dankse Made a Mano.


Jeg dediserer derfor dette innlegget til kule fliser!

De kan være over kjøkkenbenk, på gulv, på veggene på badet, men det er også kult å bruke . Deilig bad med nydelige materialer i tre og betong - stilrent og behagelig. Super fresh taper(passer også perfekt på toalettet). Vinyl eller en blanding av våtromsmaling og fliser får også ned prisen.


Folk kan mene at mørke bad er kule ute, men ikke hjemme, og at . Images from Norfloor Fliser on instagram. Nok engang noen utrolige kule fliser fra tonalite. Utrolig fin 3D fliser fra Tonalite i en pyramide form.


Yes, det er SMART FLIS som har kommet inn som ny sponsor og annonsør. Hun har seriøst SÅ mange kule tips til hvor man ha det i huset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.