onsdag 29. juli 2015

Hunton isolasjon pris

Hunton Vindtett sikrer boligen mot fuktighet,trekk og kulde. Hunton Vindtett er vindavstivende,tilleggsisolerende,diffusjonsåpen. Selges under navnet Hunton trefiberisolasjon i Norge.

Diffusjonsåpen sutak som fungere både som undertak og . Veggene er delvis uisolerte, så vi setter vi opp lekter der det ikke er isolasjon, isolerer med trefiber isolasjon fra Hunton og Fermacell . Samtidig får kommunen miljøvennlige kvalitetsboliger til en rimelig pris. Hunton Fiber AS etablerer en ny fabrikk for produksjon av.

Isolasjon basert på trefiber har unike egenskaper både når det gjelder . ROCKWOOL ISOLASJON FLEXI A-PLATE MM M². Polen i det norske markedet til konkurransedyktige priser, skriver Bygg. Hunton har satt i gang et pilotprosjekt for å bidra til en raskere og enklere byggeprosess.


Som isolasjon bruker vi hunton som er et trefiberprodukt. En hard trefiberplate som er enkel å jobbe me og har ekstrem styrke og fuktbestandighet. Benyttes som undertak til kalde og varme takkonstruksjoner.


Jeg har tatt bort tapet og disse hunton platene på innsiden og ser nå rett.

Til loft, garasje eller tilleggsisolering). Aerogel; Bomull; Cellulosefiber; Fåreull; Halm; Hampefiber. Steico sine produkter forhandles av Hunton Fiber AS på Gjøvik.


Hunton Flex träfiberskivor (Storlek 5x 12mm). Hunton Sutak er en mm hard trefiberplate som både kan benyttes til kalde og. Massivtre har i seg selv en viss isolasjon, men byggeforskriftene krever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.