torsdag 11. juni 2015

Store speil til stue

BaderomBarneromHallKjøkkenKontorSoveromStue. Vi på ROOMvelger ut våre varemerker med stor omsorg og nøyaktighet for å . Bruk så store speil som mulig, og sett dem gjerne skråstilt ned på gulvet.

Den største utfordringen når du skal lysne en stue, er store, mørke sofaer, sier . Speil kan gjøre underverker med rommene dine - se hvordan! Store speil med brede, mørkbeisede eikerammer gjør seg godt i moderne og lyse boliger. Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen.

Vi har et stort utvalg av originale speil, disse finner du under følgende. TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål. En dekorativ bokhylle med vakre ting på utstilling, et flott maleri, forgyldt speil; mulighetene er mange. Små speil bør plasseres på høyde med øynene dine, og større speil. Velg heller noe med et lyst og åpent design, uten for mye store puter, . Hvis du, de samme, vil store speil i stuen, designere tilbyr utnytte moro er å ta en beslutning på veggen en stor enkel tegning og lim det speilet film, overflødig . I stuen har hun kledd en kvart vegg ved peisen i speil fra gulv til tak, og hun.


Det gir en finfin effekt i det store rommet med kjøkken i den ene . Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet.

Også bruken av speil kan ha stor effekt i en liten bolig. Se våre produkttips til en mini-makeover av stua her:. Er stua liten, kan et stort speil bidra til å gi inntrykk av at rommet er større enn det er. MIRALITE REVOLUTION er perfekt å benytte som speil i alle rom, fra stue till bad og. Store speil brukes for å gjøre små rom større eller for å ”doble” planter i . Et stort speil på badet med sort ramme skaper et åpent og….


Når plassert riktig, kan store speil legge til en dekorativ touch til stuen din. Speil har blitt brukt som et interiør dekorere element siden slutten av . Stort og tungt veggspeil med opphengsskive fra Skeidar som er flott i gang eller stue. Diameter speil cm og med ramme 1cm. Lyst og lett interiør: Når du innreder boligen unngå tunge og dominerende møbler. Store møbler tar mye av rommet og kan sluke mye av lyset i rommet.


Stua er igrunn veldig stor og fin, så blir nok bra til slutt! Ta bort bildet over sofaen og heng opp et stoort speil med ramme! Jo, det speiler virkeligheten i størrelsesforholdet en til en. Dvs – ditt speilbilde er like stort som deg selv, og speilbildet ditt står like .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.