torsdag 11. juni 2015

Leca skruer

Jeg har tidligere brukt noen Essve skruer m spesialgjenger som skal. Takke meg til leca, enda så drital leca er så er den bedre å få feste i. Det er viktig å velge riktige skruer når du skal feste noe.

Her er en liten guide for de ferske i faget. Skruer, kroker, spiker og stifter klarer de fleste å ordne med uten store problemer. Men mange bor i hus med murvegger eller gipsvegger, . SKRUER FOR TAKTEKKING: (Velg skrue i menyen til venstre).

Innfesting til lettbetong (Siporex) og Leca. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder og . Denne gang tipser Otto oss om hvordan vi skal få skruene til å sitte i Leca-mur, og . Materiale: Settherdet kullstål C102 elforsinket med.


REDAir FLEX skruer benyttes til festing av LVL-lekt til bakveggen. Se det store online utvalget av Skruer hos BAUHAUS. Jeg skal have skruet nogle 150mm bjælker op på nogle Leca vægge, for at få plads. Med en del skruer (mm rawl plugs og 60-80xskruer).


ESSVE Lettbetongskrue brukes til forankring i porøse materiale som lettbetong, Leca, siporex, etc. Lettbetongskruen kan brukes ved stendermontering av tre- og . Når du kjøper materialer, sjekk grundig om de er rette. Samtidig bør du undersøke hvilke skruer og eventuelle plugger du bør bruke for å feste . Bruk skruer med integrert skive under hodet. Fabrikken leverer skruer beregnet for innfesting på Leca og lettbetong.


Leca Lettvegger kan festes mot de fleste typer vegger ved hjelp av Leca Lettveggsskinne. Skinnen monteres mot bakveggen med skruer eller spiker som er . Bygge Bygg - Tips, spiker i Leca, BYGGELIVET.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.