tirsdag 26. mai 2015

Trapp i granitt

Trappetrinn Massive Massive trinn som legges rett i terrenget med grus. Skåret og flammet topp, hugget og flammet front, .

Be om pris på granitt trappetrinn med hjemlevering. Trinn i massiv stein er ein rimeleg måte å bygge trapp på. Kan monterast på singel eller støypast fast.


Ved lengre trapper råder vi til å støype.

Trygg handel av ditt utemiljø levert rett hjem. Start med å planlegge hvor trappen skal stå og hvor mange trinn den skal ha. Kompakte trinn i granitt, for å lage trapper - enklere kan det ikke gjø.


Trappetrinn i granitt er en berikelse for ethvert utemiljø, enten vi snakker om store urbane anlegg, eller enkle trinn i hagen. Trapper i naturstein har smykket arkitektoniske byggverk i århundrer på grunn av dens slitestyrke og estetiske verdi. Natursteinsmur i kombinasjon med trapp i granitt, også i Sjøvollbukta. De første bildene er utført av Oppdal Naturstein AS, . Trappen til inngangspartiet blir alltid lagt godt merke til.


Vi har utført en rekke forskjellige trappeløsninger for våre kunder gjennom årene.

Slitestyrken gjør at skifer egner seg svært godt som gulv på kjøkken, bad og entré. Trapper, vegger og peiser får et solid og elegant preg ved bruk av skifer. Du kan velge massive granittrinn eller trinnplater i granitt som støpes i trappen.


Her nevner vi også Herregårdsmur som er en fleksibel mur som kan benyttes til . Støttemur i granitt med trapp og thuja hekk. Belegningsstein egner seg godt som materiale i trapper, men bruk av skifer og granitt er ofte mer vanlig. Trapper er ofte å anse som velkomstpartiet fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.