tirsdag 26. mai 2015

Kabelskjuler gulv

AVforum - Uniting Enthusiasts Through AV Science! DIY og konstruksjon (teknisk -og prisdiskusjon) DIY (Do-It-Yourself) Kabelskjuler til gulv . Den skrues eller klebes på alle gulvtyper og har separate kanaler for .

Gulvkanal - varianter, Exklusiv blød kabel-gulvliste eller i aluminium er det oplagte valg, til det messer og kontoret snublefrit arbejdsmiljø. Beskyttende kabelkanal for gulv, med tre hulrom. Kabelskjuler Mini Finnes i st varianter.


Har du rør som stikker opp av gulvet eller skjems du over synlige ledninger?

Her er tilbehøret til gulvet du ikke visste at du trengte. Leddet tilførsel (kabelskjuler) fra gulv til C-Box. Offitec Turn kabelrenne er en elegant heldekkende kabelskjuler. Offitec leddet kabelfører samler kablene elegant fra bord til gulv eller fra bord til tak.


En bred kabelskjuler kan føre strøm-, antenne- og andre tilslutningsledninger skjult ned ad væggen. Prøv at føre dem i lige linjer langs gulv, loft og i hjørner. Kabelskjuler med lengde 8mm, for plassering på gulv eller vegg. Med denne elegante kabelskjuleren, som er tilvirket i eloksert aluminium, kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.