torsdag 28. mai 2015

Knotter til skuffer

Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak, hylleknekter. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Pynt opp en gammel kommode, skuffer og skap med fine, morsomme og dekorative knotter.

Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. Lorena Canals liker å sette prikken over i-en på barnerommet, og med disse stk håndlagde håndtakene til skuffer og skap kan vi virkelig garantere suksessen!


Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik.

Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak. Knott, modell Fashion, rustfritt stål, Ø mm. Materialpakke - betong skuff knotter, alt-i-ett-pakke.


Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Knotter og håndtak med skinn finner du på Møbelknotter med skinn og Møbelhåndtak . Skjønnheten ligger i detaljene sies det, og vi er helt enige. Kombinasjonen mellom dører og skuffer, håndtak og knotter setter tonen for hvordan ditt kjøkken blir . I vår nettbutikk finner du knotter og håndtak, innredninger til skuffer, skap og garderobe, led-belysning, kjøkkenvasker, hengsler og skinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.