onsdag 22. april 2015

Vribart propellanlegg

John Deere 6135-motorer (på 5hestekrefter hver), Nogva HC258-gir, Nogva vribart propellanlegg og to thrustere fra Petter Marine . Skip og marinteknologi - Framdriftsanlegg for skip - Del 2: Terminologi for vribart propellanlegg (ISO 3715-2:2001). Propellanlegg, Helseth vribart propellanlegg, vingediameter Ø 130 levert av O. Ankerutrustning, kg galvanisert anker, . Prøver og finne ut hvilke propellanlegg vi har på Butten. Er det noen som vet om det pleier og stå stemplet inn en eller annen plass?


Båtens framdriftssystem er i tillegg utrustet med to Nogva HC 258-gir, Helseth vribart propellanlegg, samt to thrustere fra Petter Marine. Denne er koblet til et Helseth vribart propellanlegg, via Finnøy G-reduksjonsgir. Vribart propellanlegg med hydraulisk omstyring. Lukket ferskvannskjøling for motor, sløyfe under båten.


Propellanlegg, Helseth vribart propellanlegg, vingediameter Ø 1450. Ankerutrustning, 1kg galvanisert Norvik anker. Omdreiningene på full fart er vanskelig å måle, da jeg har hydraulisk vribart propellanlegg, men det virker som det er mere kraft i motoren.


Gear: Mekanord med vribart propellanlegg. Etter 200timers gangtid ble motoren sjekket av Tromsø Marinesenter og ingen slitasje ble funnet. Aksling og akterhylse er normalt del av leveransen. Vi kan også levere komplette propellanlegg med reduksjonsgir og . Den danske Alpha motoren er veldig fin, men enormt dyrt og fikse, sannsynligvis er det også Heimdal vribart propellanlegg men det er helt . John Deere-motorer, Nogva HC2gir og vribart propellanlegg, samt to .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.