onsdag 22. april 2015

Tre spisebord

Vi viser deg stilige og tidsriktige spisebord som gjør det ekstra gøy. En blank overflate kombinert med mørkt tre blir et tøft resultat, x 200 . Et nydelig bord som passer perfekt som spisebord eller skrivebord til mindre rom,.

Tøft spisebord med galvanisert stålplate og understell i mørkt tre. Snekkersten foldebord i massivt tre og finér. Bordet kan klappes helt eller delvis sammen.


I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidløst merke.

Men et stort utvalg spisebor sofabor skap å velge mellom. Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp spisebord tre billig i nettbutikkene. En slipemaskin, en time lørdags formiddag og et trebehandlingsstoff er alt du trenger.


Symbol: Massivt tre Symbol: mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol:. Torino er et hvitt og elegant biljardbord som også kan benyttes som spisebord. Begge teknikker er gamle håndverksmessige tradisjoner som krever stort kjennskap til tre.


Det er en samling av bukker i tre høyder - salongbor spisebor høyt bord og rundt bord.

Patenteret Skovby #spisebord - markedets mest fleksible og stabile. Skovby #spisebord kan vokse med opgaven og udvides med mere end tre meter! Rundt Spisebord i Massiv Ask - Dette tidløse runde bordet har en elegant og naturlig trefinish. Spisebord fra Muubs i mørk grå fiberbetong plate og bukkeben i tre. Mellomstor spiseplass med spisebord i bambus med hvite ben og plass til fire.


Spisebord i svartbeiset massivt tre med to benker. Se vårt store utvalg av Spisebord til gode priser. Her medfølger tre tillegsplater i magasinet under bordplaten, men bordet kan utvides med ytterligere tre tillegsplater, så når det er fullt uttrukken skaper det plass . Hvis finishen på dine tre spisebord er falming eller feil, forynge utseende ved å bruke fersk flekken og lakk.


Før du begynner, må du forstå et veldig viktig poeng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.