torsdag 23. april 2015

Skinn knotter

Flotte håndlagde kroker, knotter, krokrekker med mer! Skinn, messing, tre, porselen, ben kobber, og andre materialer. Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider.

Knotter og håndtak med skinn finner du på Møbelknotter med skinn og Møbelhåndtak . Lekre flatsydde skinnhåndtak i solid skinn med pene stikninger. Fleksibel avstand mellom skruehull gjør disse håndtakene . På kjøkkenet hadde vi helt enkle, hvite knotter på skapene. Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak, hylleknekter.


Bondep sin nettbutikk har alt av interiør, puter, tekstiler, hårstrikker, papirvarer med bl. Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Så lyst og rent - hvite håndtak og knotter. Moderne, men likevel klassiskHåndtak og knotter i skinn har vært på markedet i flere tiår.


Men det er bare det siste året at de har blitt mer . Svensk produksjon og detaljer laget av klassiske materialer som som messing, kobber, marmor, bjørk og skinn sikrer kvalitet og design som er verd mye mer . Nye håndtak og knotter er en enkel og morsom måte å fornye skuffer og skap i både hus og hytter på. Videre har jeg alltid hatt lyst til å lage knotter av et skinnbelte, og her bød.

Selger fem stk skinnhåndtak til bruk på skap og skuffer. Passet ikke fargen på skapene mine dessverre! Elegante knotter og håndtak setter prikken over i'en i hjemmet ditt. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak.


I løpet av de siste årene har ulike trender spredt seg fra andre deler av hjemmet og til badet. Ballingslöv bad fra Drømmekjøkkenet lanserer nå nye produkter i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.