tirsdag 21. april 2015

Moderne laftehytter

Her har vi samlet en rekke bilder fra våre håndlafta laftehytter. Derfor utvikler „LATLAFT” en ny produktserie kalt „Moderne laft”. Dette tømmerhusdesignet vil en kjenne igjen på de store panoramavinduene, .

Latlaft log cabins – laftekasser produsert av våre mestere kombinerer lange tradisjoner med bruk av moderne håndverktøy og fremragende kvalitetsstandarder. Ved å se tilbake på tradisjonelle bygninger i kulturlandskapet ønsker vi å tilby moderne og unike fritidshus. Hyttene skal ikke dominere, men tilpasse seg og . Vi ser er en klar trend der mange hyttebyggere foretrekker moderne løsninger, og laftehytter med store vinduer.

Gammel laftekunst – moderne funksjonalitet. Holtardalen Tomta har flott beliggenhet midt i alpinbakker og skiløyper i Holtardalen i Rauland. Holtardalen er det nyeste og største utbyggingsområdet i . Naturtilpassede, moderne hytter har stått i skyggen av laftehyttene. Laftehytter har preget de siste årenes utbygginger i store hyttefelt ved . Moderne laftehytte på Nordseter, prosjektert. Adresse: NORDSETERVEGEN 1226Lillehammer.


Et moderne tømmerhus er det beste alternativet for deg som ønsker en komfortabel og sunn bolig uten at du trenger å gi avkall på design. Praktisk planløsning med utgang til terrasse fra både stue og kjøkken.

Våre hus og laftehytter er en kombinasjon av moderne teknologi og tradisjonelt håndverk (stavlaft, håndlaft og reisverk). Innviklede tømmerkonstruksjoner og tre- . Rett design gir et stramt og moderne preg, mens profilert design gir et tradisjonelt uttrykk. Telemarkhytter har innenfor begge uttrykk vektlagt kvalitet og jobbet ut i . Røroshytta er en av Norges ledende laftehytte-produsent. En noe mer moderne tømmerhytte, som med sin form faller godt inn i et skrånende terreng.


Bjørnenge 1Bjørnenge laftehytte timmerhus . Vi er ikke interessert i å gjøre den moderne. Nei, dette er ikke farlig, gliper i laftet kan du få både på gamle og nye laftehytter. Moderne og nostalgiskBadeværelset nær hovesommet har både badekar og dusjsone.


To store hvite servanter er plassert på håndsnekret servantskap. Det kan være alt fra et lite anneks eller uthus til en helt ny og flott hytte med tømmermannspanel og småruta vinduer. Vi har også bygd moderne arkitekttegnede . Laftehytte content, pages, accessibility, performance and more.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.