fredag 17. april 2015

Male tregulv

Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Men før du går i gang med malerjobben er det viktig med et grundig forarbeid for at resultatet skal bli så . Hvordan du starter arbeidet vil variere ettersom hvordan gulvet eventuelt er behandlet fra før, men i .

Hvis du skal male et gammelt tregulv, parkett eller laminat, bør du rense det med en god gulvrens. Dersom det er snakk om et nytt tregulv, bør . Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste dette innlegget på nytt. Håper dere får svar på spørsmålene dere . Men før du går i gang med malerullen, skal du være omhyggelig med klargjøringen for å få et godt resultat.


Gulvmaling kan benyttes på tregulv, heltre og parkett, på laminat og homogen vinyl. Ettersom det er mye annen ekspertise her i tillegg til bil, så tar jeg sjansen på å spørre om råd med å male tregulv. Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Billigere og enklere enn å skifte gulv også.


Les om mitt tips til et nydelig hvitt gulv nederst i dette innlegget her. Visste du at det ikke bare er tregulv du kan male, men også laminat og. Vi får daglig henvendelser fra folk som har lyst til å male gulvet sitt.


Male Gulv - Tregulv, Laminatgulv, Furugulv - ifi.

Det er fremdeles hot å male gulv, særlig i en lys farge. Flere av de som gjør dette har parkett som har gulnet. Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Men det går an å fornye gamle gulv med maling.


Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du følger noen . Drømmer du om hvite gulv, men synes jobben virker uoverkommelig? Sparkle over eventuelle skader to ganger før du begynner å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.