fredag 24. april 2015

Løvaas naturstein

Stillingen rapporterer til Daglig leder i Løvaas Naturstein og vil ha ansvaret for salget av benkeplater og gravstein. Dette er en stilling hvor man får muligheten til . Løvaas Naturstein er Natursteinsenter på Midtun.

Vi selger stein til offentlige og private kunder. Med kvalifisert personell, sørger vi for å holde både kvalitet, service og produkter på et høyt nivå. Se regnskapstallene til Løvaas Naturstein AS her.


Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.

Omsetning, årsresultat, egenkapital og gjeld. Bedriften Løvaas Naturstein As i Blomsterdalen i Bergen kommune driver innen bransjen bygg og anlegg. Kart, kontakt og mer informasjon på Pages24. Hordaland Bergen Løvaas Naturstein AS Kart . Løvaas Naturstein i Nesttun, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Løvaas Naturstein er en del av Løvaas-gruppen og ble etablert i 2010.


Løvaas Naturstein leverer stein i førsteklasses kvalitet, og har et bredt produktutvalg. Kantstein, brostein,naturstein,granitt, skifer, kantstein, gravstein, altaskifer, steinlegging, beleggningsstein osv.

Løvaas Naturstein AS - Løvaas Naturstein er en del av Løvaas-gruppen og ble etablert i 2010. Løvaas Naturstein leverer stein i førsteklasses . Løvaas Naturstein AS - SHEET-METAL WORKSHOP, COVERING (ROOFING), Bergen, 525 Espehaugen 5 (PHONE: 55922530), Norway, On this page . Beliggenhet: Bergen-området, Norge; Bransje. Løvaas Naturstein As er et AS stiftet Februar 20som driver innen annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet. Løvaas Naturstein AS Forretningsområdet er Naturstein, Gravmonumenter,. Løvaas Naturstein, (tidligere TUWI Wiggen Naturstein), åpner ny butikk på Nesttun 1. Løvaas Naturstein AS holder til på besøksadressen Barliveien 2 51Fyllingsdalen.


Foretaket ble startet i 2010-02-og som et Aksjeselskap. Løvaas Naturstein av Fyllingsdalen Hordaland. Finne informasjon, telefonnumre, område for Løvaas Naturstein og relaterte tjenester for Contractors - HotFrog .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.