mandag 27. april 2015

Gardinbrett produkter

Avskjerming AS fører alt av deler og produkter til opphenging av dine. Gardinbrett og -hyller; Motorisert gardinteknikk; Kvalitetsprodukter fra Silent Gliss .

Gardinbrett er et pent å nøytralt møbel som plasseres over vindu, terresse dør og som man henger gardiner i. Her kan du se et utvalg av våre produkter. Til laging av deler og salg av ferdige produkter gardinbrett, gardiner, markiser og persienner etc. På alle halvfabrikat sider viser vi de ferdige produkter som de kan se ut når du er. Vår produksjon tillater oss å kunne justere standardproduktene, og lage produkter etter DITT ønske. Vi får ofte henvendelser om å lage et produkt som skal . I-skinnen er en tradisjonell skinne, for lette til middels tunge oppheng, og brukes først og frem i et gardinbrett.


Som underskapsarmatur, i skap, vitriner eller bak gardinbrett. LED kan erstatte eksisterende belysning, men ikke minst gir LED muligheter for å lyssette rom på en helt ny måte. Det finnes mange LED-produkter på markedet, . Derfor har vi begrenset dette til følgende produkter: Bad; Senger; Garderobe; Gardinbrett. Har du likevel noe spesielt du vil ha laget, ja så må du ikke være redd . Produkter brukt i denne episoden: - Alt malt treverk som panel i tak og vegger ble grunnet med. Umalt treverk gardinbrett: - Grunnet med strøk Jotun Kvist- og . Spesielt egnet hvor det er liten plass (f.eks. båter, hytter, campingvogner, lastebåter og fly).


Vi har stort utvalg av gardinstenger, gardinskinner og gardinbrett. Vi fører gardinstenger, gardinskinner og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.