mandag 27. april 2015

Ferdigmalte lister klassisk hvit

Alle disse fargene passer fint til ferdigmalte lister og detaljer som leveres i. Er ønsket helt kritthvite farger som 72Chi og 99Klassisk Hvit, . Utvidet sortiment av listverk og utforinger i klassisk hvit, NCS S0500N.

Jeg holder på å male gang og yttergang og har valgt fargen Klassisk hvit fra Jotun, fargekode s0500-N. Vil gjerne ha en hvitfarge på tak vegger og lister som ser hvit ut- helst ikke for mye. Men problemet er at vi har ferdigmalte dører som ser ut til å være i eggehvit.


Nå er listene malt i klassisk hvit glans og det ble HELT feil til dørene.

MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter. Ferdigmalte hvite detaljer er ikke kritthvite, men gulaktig hvite som 14Bomull, og disse. Klassisk Hvit, 83Hvit Komfort, 16Letthet, 10Egghvit og 14Bomull. Ferdigmalte lister, vinduer og dører er ofte malt i S 0502-Y, Bomull.


Der trenger vi hvite toner, og da er ”Klassisk hvit” det vi selger mest av,. Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Hei Jeg skal male vegger i fargen klassisk hvit i enten Lady Balance eller Pure Color.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.