tirsdag 21. april 2015

Enkel hylle

Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger. Denne hyllen består av MDF-plater og er enkel å bygge, men det kan være fornuftig å ha skikkelig kapputstyr tilgjengelig. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv.

Artikkelnummer: E110010001Pris: 21-. Pilaster-bokhyllen er en enkel klassiker for liggende bøker. Den er kul som både enkeltstående hylle og i kombinasjon.


Heldigvis er det enkelt å snekre dem selv etter egne mål.

Du kan for eksempel fylle en hel vegg med hyller eller bygge deg rundt dører, vinduer og møbler. Denne hylla er laget av hobbyplater i furu, men kunne like gjerne vært bygget av MDF eller melaminbelagte plater. Men mange har slett ikke lyst til å investere i nytt verktøy bare for å lage ei hylle. Mange av bidragene til denne har jeg laget selv-konkurransen vår handler om oppbevaring.


Alle har vi en masse saker som trenger steder å . Er du ute etter en enkel og stilig hylle har vi funnet noen vi tror du liker. Botkyrka hylle i pulverlakkert stål kommer i hvit, gul og grå. Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.


Tar liten veggplass, men rommer mye og passer inn over alt.

Fungerer veldig fint til å ha oppbevaringsbokser i. Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.