fredag 10. april 2015

Elektrisk sirkelsag

En stikksag er hendigere, og den er også lettere å bruke til å lage små utsparinger, men en sirkelsag er bedre når du skal sage . Lett og kompakt sirkelsag på kun kg med høy kuttekapasitet. Ergonomisk gummibelagt grep, påmontert sikkerhetsbryter og solid aluminiumsbord.

Leter du etter billige Sagblader på nett? Dette verktøyet har en forholdsvis enkel struktur: en horisontal aksel på den elektriske motor, som er montert på sagbladet. Kan en sirkelsag på batteri virkelig hamle opp med en ledningssag?


Det har vi sjekket i denne testen, og svaret er både ja og nei.

Men modeller utstyrt med lasersikte er faktisk også ganske nøyaktige, og kan følge en strek nesten like bra som en sirkelsag med føringsskinne. Slagdrill, elektrisk drill, multisag, drill, slipemus, vinkelsliper, kompressor og sirkelsag. HS6101J SIRKELSAG Profesjonell sirkelsag med brems og doble LED.


Dobbeltisolering Elektrisk eller mekanisk brems Støvoppsamling Arbeidslys Koffert. Motorgrasklipper (elektrisk, 1300W, og bensindrevet, hk). Drill (elektrisk, 1050W, og batteridrevet, 18V). Metabo 12watt sirkelsag med dykkfunksjon KSE Vario Plus inkl Metabox og styreskinne.


Elektrisk Verktøy Underliggende Sirkelsag. Sirkelsag EWS 11RS - Ryobi Den kraftige EWS 11RS fra Ryobi er en sirkelsag av høy kval. Betegnelse: Sag (Betegnelse): Sirkelsag (Presisert betegnelse) . En sirkelsag er en sag der et tallerkenformet skjærejern med tenner er montert på en roterende.


Navnet sirkelsag brukes både om selve arrangementet og om sagbladene som kan kjøpes enkeltvis. Når du kutter korrosjonsbeskyttede profiler, sørg for at de kuttede kantene får et nytt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.