torsdag 19. mars 2015

Vindtetting

Med GLAVA tettesystem hindres kald luft i å trenge inn i isolasjonen og bygningen er tett fra grunnmuren til raftet. Det er isolasjonens evne til å holde luften stillestående som gir den gode varmeisoleringsevnen. Derfor er det viktig å beskytte isolasjonen med for eksempel en .

Det er totalt fire typer Norgips-plater som er spesielt beregnet til vindtetting. Villa vindtett, Norgips utvendig (GU og GU-X) eller Norgips Weather Board (WB). Soft Vindsperre benyttes til vindtetting og beskytter veggkonstruksjonen effektivt mot fukt.


Smidig og myk vindtetting; Ingen blafrelyd - støysvakt; Lav vekt - enkel håndtering; Tåler stående vann; Stor styrke - høy fleksibilitet.

Din lokale faghandel på byggevarer og trelast, Carlsen Fritzøe Handel AS! Nedenfor finner du en betydning av ordet Vindtetting. Du kan også legge til en definisjon av Vindtetting selv.


KONTAKT: Nortett Bygg AS Postadresse: Håndverkveien 6. Besøksadresse: Løvstad Industrifelt 18Spydberg Telefon: 40. I passivhus er det svært strenge krav til vindtetting, og dette er også et av de mest effektive tiltakene for å redusere varmetapet i boliger. Noen som har dårlig erfaring med for lite vindtetting av hytter. Familiehytta leverer kun Tyvek som vindetting i yttervegg, dvs uten . Hei noen som kan gi meg tips på om jeg bør bruke asfaltplater .

Vindtetting - vindtetting, tetningslister, akustikkhimling, akustikkprofil, avu profil, branngipsplate, brannisolering - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. I september lanserte Knauf Insulation et helt nytt system for fuktsikring og vindtetting av vegger og byggenes klimaskall. Sulejman og Pelle setter opp windbreaker. Vindsperrer, dampsperrer, tettesystemer, undertak mm.


Isola AS har en solid posisjon i det norske . Som første norske bedrift har Isola fått en SINTEF Byggforsk Teknisk Godkjenning som dekker et komplett system for fuktsikring og vindtetting av bygg. Søk etter vindtetting ga 1Gule treff. Steg 33: Isolere utvendig med cm isolasjon - etter at det er foret ut med skal det legges cm isolasjon i 60 . I passivhuset på Løvset bruker man både vindtettplate og vindtettfolie som gjør at man får en ekstra sikkerhet i vindtettingen. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Sammensetning: 2-lags PP – fleece - membrane.


SELGER HER VINDTETT ISOLERINGSDUK (IKKE TYVEK) MEN GJØR SAMME NYTTA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.