onsdag 25. mars 2015

Vegghengt klesstativ

Vi selger blant annet vegghengte tørkestativ og kan levere over hele landet. Sommerbutikken AS - Vegghengt tørkestativ . Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor.

Finn og lagre ideer om Tørkestativ på Pinterest, verdens idékatalog. Med nedfellbart tørkestativ får du maks ut av plassen på vaskerommet. Forkrommet topp skinne for maksimal holdbarhet Glossy hvitlakkert fot og stang Stålpinner … Pris1.

Noen er flinke og finner frem antrekk dagen i forveien, og noen trenger et sted å . Jeg er på utkikk etter et vegghengt tørkestativ (for klær) som enkelt kan vippes opp eller ned slik at det ikke tar opp plass når det ikke er i bruk. Vegghengt klesstativ med knagger , stang og hylle. Klesstativene er brukt, men fremstår som nye. De kan henges på vegg og brukes som klesstativ . Sammenleggbart, vegghengt klesstativ fra det kjente merket, Leifheit.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. Hei :) Er det noen som har en formening om hvor man kan få tak i et vegghengt tørkestativ .

LFredshet med LeiFheit blandt forbrukerne. Barnerom DIY vegghengt klesstativ av knekter og rundstokk treet er og hjemmelaget. Jeg leiter etter et vegghengt tørkestativ, om nor slikt finnes. På veggen ved dør ut til garasje er det plass til vegghengt eller takhengt klesstativ. Passer perfekt sammen med KidsConcept Klesstativ, Star, Hvit.


Tørketativet er utstyrt med fem snorer, og en lengde på m. Har du plassmangel, kan et klesstativ være løsningen. Men husk at det fort ser rotete ut, så velg klær som er relativt like i størrelsen for å skape .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.