fredag 20. mars 2015

Turtle poleringsmaskin

NAF og Motor har testet poleringsmaskiner og Turtle 2volt og Biltema 17-088. De mener dette er en bra poleringsmaskin til en rimelig pris. Jeg tenker å behandle lakken på min bil til våren.

Avfetting, grundig vask, claying, polering og voks. Fra før har jeg en rimelig dårlig turtle wax . Turtle wax å hånda, eneste som duger gutter. Poleringsmaskin i polert aluminium med gummiert grep.

Maskinen har variabel hastighet, som letter jobben og man . Dette er maskinen for proffer, og det er maskinen for deg som aldri har brukt en polerings-maskin før. Attendees will learn everything from the basics to the fine details of how treatments work and how they should be . Det var en turtle maskin, den siste de hadde, . For svært matt, svart lakk anbefales det å benytte Black Box produkter sammen med poleringsmaskin. Polérmaskin med trinnløs hastighetsregulering Turtle Wax waxer 850-OSC er.


Kompakt og kraftig poleringsmaskin fra Carwise for polering av lakkerte flater. Har vurdert å bruke poleringsmaskin og en finere (ikke grov) rubbing fra Turtle Wax, så kjøre over med autoglym og til slutt extra gloss protection. Jeg startet min karriere med Biltema roterende poleringsmaskin.

Jeg har Turtle Wax maskinen som vant testen over, men synes den har for . FL MAXSHINE Poleringsmaskin MS-DA9Oscillerende. WT TURTLE Waxer Poleringsmaskin TW3220V - dobbelthode. Biltema sin med to hoder fikk stjerner, kun slått av Turtle Wax.


Kan brukes på alle utvendige flater; Kan påføres i direkte sollys; Varer i flere måneder. Så bruker du vanlig turtle wax duk til å ta av poleringen. Problemer med at poleringsmaskin spiser puter - posted in Båtforumet: Hei. Turtle waxer tw2poleringsmaskin från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Turtle waxer tw2poleringsmaskin hos AllaAnnonser.


Har en sånn turtle poleringsmaskin, men den fungerer jo ikke særlig bra, så da er det bedre å polere for hånd. Men er det noen som har prøvet de nye fra Turtle, platinum eller hva det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.