tirsdag 10. mars 2015

Stasjonær båndsliper

Mange disk Sanders er produsert som en kombinasjon disk og båndsliper. Tillegg av en båndsliper gir føreren et valg i sliping alternativer. Er det noen som har en ikke alt for dyr stasjonær båndsliper å anbefale?

Jeg har sett på Rexon til ca 1500kr, men ble ikke imponert. Båndsliperens slipekraft vil overraske den som hittil bare har hatt planslipere og eksenterslipere mellom hendene. Med maskinstativ for raskt bytte til stasjonær bruk, uten verktøy; Med langsgående anlegg for . For sliping av tre, metall, flis, plast m.

Støvpose og ekstra kullbørstesett medfølger. Spenning: 2V ~ Hz Effekt: 4W Hastighet . Du kan oppnå de samme resultatene hjemme med praksis og en stasjonær båndsliper. En håndholdt båndsliper vil ikke gi deg konsekvent kanten som du . Det er ikke så aggressiv i fjernings som båndsliper, og når et stykke ble først glattet på en stasjonær båndsliper, kan glattes mer nøyaktig på . En båndsliper kan være enten håndholdt eller stasjonær. Med håndholdt båndsliper, flytter brukeren til sander over området som skal slipes. Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-akselelektronikk.


Sliping, Båndsliper, Makita, 991 Database, 8 Målt, lydeffekt, Målt.

Sliping, Stasjonær båndsliper, Ukjent, Ukjent, Udokumentert, 9 Målt, Lp 1m, Data . Beskrivelse Black Decker Båndsliper KA89EK Tilbehør: Koffert, stativ for stasjonær bruk med sliperamme, klemmer og skruer. Båndsliper 075x 2000mm inkl avsug Swedegrinder. Profesjonell kniv restorers bruker vanligvis Båndsliper, flytte fra grov til veldig fin grus,. Du kan oppnå samme resultat hjemme med praksis og en stasjonær . Båndsliper på 9watt med støvpose og slipebånd med forskjellige korn.


Kjøpe selge, Båndsliper GBS AE Proff Bosch kr 3. Båndsliper stasjonær - Bergen - Kraftig og stabil slipemaskin med slipebånd. Hans Dillevik: Gjerdesag, stk tredreiebenker, justersag, el. BOSCH BÅNDSLIPER PBS AE Båndsliperen PBS AE ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.