mandag 9. mars 2015

Rustfri kjøkkenbenk

Vår fabrikk for rustfri produksjon, med mer enn et halvt århundres erfaring, ligger i Smålandsstenar. Benkeplater i rustfritt stål med undermaterial av fuktherdet MDF-plate og rammeprofil samt metallplate. Flott rustfri kjøkkenbenk med mange bruksmuligheter.

Har opprinnelig vært montert som kjøkkenøy og er av rustfritt stål som er lett å holde rent. Da en tilpasset standard kjøkkenvask er en kombinasjon av kum og måltilpasset benkeplate av rustfritt stål, er det av tekniske årsaker ikke mulig å konstruere . En benkeplate av treverk er vakker og gir ett naturlig inntrykk, men krever omsorg og vedlikehold.

Noen Eksempler Profesjonell Sveising av Benker : Kjøkkenbenker og Beslag i Rustfritt Stål for Industrikjøkken og Storkjøkken KjøkkenBenker og benk.

Kjøkkenbenk, Søl, fuktighet, varme, kulde og hard behandling. Et nærmest uslitelig og tåler det meste av . Har du bestemt deg for rustfri vaskebenk, benkeplater og kanskje også skap og hyller, da har du også valgt en ny. Da kan en skreddersydd kjøkkenbenk være prikken over i'en.


GulvafløbIndendørs afløbsprodukterRustfrit indretningRustfri sanitetUdskillere. Lekkert å se på, men får lett merker og flekker. Slik blir rustfritt stål skinnende rent igjen. Fortsatt ledig: Fjerning av rustfri plate over kjøkkenbenk og komfyr, samt fliselegge samme område + fliselegge kjøkkenvegger.


I begynnelsen var rustfritt stål en praktisk løsning på et reelt problem. Rustfritt materiale har en selvsagt plass i vaskerom, garasjer, grovkjøkken. Benkeplate i mm massivt rustfritt stål. Jo mer nøyaktig du er, desto mer nøyaktig er prisen.


Velg granitt, marmor eller komposittstein. Det er også mulig å få benkeplater i andre materialer, som rustfritt stål (en standard i det profesjonelle kjøkken), glass og betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.