mandag 16. mars 2015

Mønekam beslag

Med vårt store beslag- og tilbehørsprogram blir ditt tak eller din vegg komplett. Det er lurt å bruke et beslag oppå vannbordene. Begynn ved mønekam, og tilpass beslaget til Decramønet.

Målsatt snitt og illustrasjon av mønekam til takpanne v1 . Vindski og beslag kan nå monteres for å klargjøre gavlen. Dette kan gjøres på ulike måter avhengig av valgt metode. Forslag til meto- der for å klargjøre gavlen .

Profiltilpasset beslag for bruk direkte oppå vindski. Spesialtilpasset beslag for Powertekk Exclusive serien. Ble også anbefalt å bruke fuglebånd også under mønekam i stedet for skum. Beslagene kommer i flere ulike belegg og farger for å passe til ulike tak.


Mønekam med taksteinsprofil, passer godt til alle takpanner med taksteinsprofil. Til oppbygging av mønekam, fest en lekt x mm på møne- spissen på de. Nederste gavlbeslag skyves innunder overliggende beslag og justeres på . Før montering av mønet må det bygges opp en mønekam.


For større tak bør avstanden mellom undertak og taktekking økes, slik at summen av sløyfer og lekter blir 1mm.

Høyden på mønekam tilpasses i henhold til takvinkel. Det finnes spesialløsninger for montering på taket. Disse har spesielt utformede profiler for å samle opp . Montering av sløyfer og lekter Har du lagt nytt undertak, også kalt sekundærtak, er som regel både mønekam og forkantbord lagt før lektingen begynner.


Det er heller ikke montert noen mønekam som skal holde platene stabilt der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.