fredag 13. mars 2015

Hytte innredning

Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en . Interiørkonsulent Liv Vadum i Råd om Rom er blant dem som gir hjelp til hytteeiere som vi innrede sin nye hytte eller oppgradere den gamle.

Totalinnredning av hytte ved Nystulvann på Lifjell utført. Kjøkken, ba senger og skyvedørsgarderobe og vi kan noe ubesjedent si at det hele ble vellykket? Hytte Innredning - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Hytteinnredning i heltre, skreddersydd til hytta di. Vi har god erfaring med å lage møbler og innredning i heltre. Trenger du innredning til kjøkken, stue, . Vår lange erfaring med båtinnredning er en god kompetanse å overføre til innredning av hus og hytte, spesielt der det er trangt om plassen og vi må være . Med tomt og beliggenhet omgitt av fjellmassiver, hvitmose, lyng, vakre steiner og fjellfuru har hytteierne valgt å sette sitt personlige preg på hytta ved bruk av . Interiørstylist Halvor Bakke gir deg gode tips til hvordan du kan innrede hytta.


Details Interiør i Ålesund tilbyr løsninger til både hus og hytte. Med profesjonelle og dyktige medarbeidere får en gode .

På hjørnetomten hennes i kolonihagen finnes både en liten hytte, uterom,. Hun fant gode løsninger for å innrede på såpass liten plass. Tegnet og utviklet for å utnytte arealet optimalt samtidig som hyttas stramme linjer og rene design . Solid tømmerhytte i real snøstorm vakre hjem interiørvakre.


Det enkle og rustikke, rammet inn i en nøytral fargeskala i gråtoner. I hytta til Per og Hanne Borge på Kvitfjell er det ro og avslapning som setter . Dette tror jeg vil bli svært pent og en litt uvanlig løsning i en hytte. Siden familien hadde hatt hytte så tett på skjærgården gjennom.


Det er merkelig å oppleve at selv om hytta er ny, så er plassen den står. Fantastisk fin hytte, kreativ innredning! Jeg er veldig fornøyd med hytta jeg fikk.


Veg savnet vask og toalett på hytta, eventuellt et servicebygg med flere . Nedre Eggedal Hyttemøbel as har siden 19produsert solide møbler til hus og hytte. Vi legger all vår flid i vår produksjon av innredning til både hus og hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.