mandag 9. mars 2015

Honda påhengsmotor trondheim

Motorport Trondheim på Moholt selger AMT båter med Honda og Honda MC og ATV. Vi ga ingeniørtalentene våre en helt ny utfordring. Reparasjon og service Honda i Trondheim by.

Vi selger både nye og brukte kjøretøy, og skaffer deler til de fleste merker – som Suzuki, Kawasaki, BMW, Honda, Peugeot m. Og forhandler av tung og lett motorsykkel, mopeder, snøscootere, ATV (firhjulinger), bilhengere og påhengsmotorer. Honda outboard motorer kommer i forskjellige utførelser: SHSU = Kort stamme - elektrisk start - rorkult - manuell tilt; LHSU = Lang stamme - elektrisk start . Honda begynte som en liten motorsykkel-fabrikk med noen få ansatte i en liten trebygning rett etter krigen.

I dag er Honda et verdensomspennende konsern . Vi brakte den første Honda motorsykkel fra Japan til Europa i september 1959. Honda er verdenskjent for sin kvalitet og pålitelighet på; motorsykkel, marine . Søk etter forhandler av honda ga Gule treff. Agder Boat AS Båt Senter Honda Tohatsu AMT Terih.


Vi har båt deler til din påhengsmotor, påhengsmotorer , båtmotorer. Har en påhengsmotor (9hk, Tohatsu) som skulle vært inn til. Noen som har tips om hvor jeg kan få gjort dette i nærheten av Trondheim?


Se vårt utvalg av nye og brukte påhengsmotorer HER Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler:.

Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer. Som kunde hos oss vil vi tilby deg følgende kundefordeler: Innbytte . Et godt alternativ til de som ønsker en høy. Båten er velegnet i kombinasjon med Honda BFfiretakts påhengsmotor som er best i sin klasse når det gjelder . Skal kjøpe en påhengsmotor men vet ikke mer enn at det skal være 6HK og firetakter.


Honda og Tohatsu er vel pålitelige japanske motorer det også. Honda hk, 4-takter påhengsmotor selges. De mest populære er: Honda Accor Civic, CRV, CR-X, HR-V, Integra, Jazz. Mercury, Tohatsu, Honda og flere andre kjente merker. Mange får et helt spesielt forhold til sin gamle påhengsmotor enten den.


Det er en stor interesse utenfra for båtplassene – ikke minst fra Trondheim. Honda og Kawasaki MC-forhandler, samt MC-utstyr og -bekledning. Fører elleve forskjellige båtmerker, samt tung og lett motorsykkel, ATV, biltilhengere og påhengsmotorer, klær, utstyr og tilbehør. Konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service.


Unntakene i denne testen er Evinrudes tosylindrete totaktere og Hondas ensylindrete firetakter. Seagull: Båt Scooter, Postboks 94 70Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.