fredag 27. mars 2015

Gipsplater vegg

Gir god lydisolering Gipsplater er blant de beste støyisolerende byggematerialene. Ved valg av riktig vegg- og takkonstruksjoner kan alle krav til lydisolering . Jeg har satt opp en del gipsplater, og i etterkant fikk jeg tips av noen om at det skal være en viss avstand fra gulvet opp til underkant av . Legge gipsplater, rehabiliteringsgips 6mm rett på tapet, hvordan? Gipsplater og sponplater for den som skal bygge nytt eller pusse opp. Perfekt for tapetsering og ved bruk av fiberduk og maling for slett vegg. Nå lanserer Norgips Ultra Board – En skruefast og ekstra tøff gipsplate som nå kun er mm tykk.


Kan brukes i ett lag eller som underlag for andre gipsplater. Denne bruksanvisningen gjelder for nye gipsplater som akkurat er satt opp. Gipsplater produseres både for utvendig og innvendig bruk. Gipsplater på vegg og i tak skal skrues med egnede skruer. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende).


Platen monteres på stendere av stål eller tre i ett eller flere lag avhengig av lyd og brannklasse, dersom det er krav til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.