mandag 30. mars 2015

Forkjøpsrett obos regler

Et OBOS-medlem med bedre ansiennitet meldte seg, og paret måtte ut på ny. Bare prosent av boligene i OBOS blir tatt på forkjøpsrett, sier. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


På visning ble det fortalt av megler at forkjøpsrett var utlyst og avklart og. Normalt vil forkjøpsrett virke prisdempende, både i markeder med stigende og. Denne uken solgte han en OBOS-leilighet på Holmlia. Det er ekstremt høy bruk av forkjøpsrett i Oslo. Allerede for mange år siden endret OBOS reglene slik at du ikke kan ha lenger ansiennitet enn . For de av oss som ikke har vært OBOS-medlem siden 60-tallet er.


Blir man snytt på forkjøpsrett så er det fordi man ikke betalte nok. Vi vant en budrunde på en OBOS-leilighet i dag, og jeg har så UTROLIG. Ved bruk av forkjøpsrett på grunnlag av OBOS-medlemskap. Vel hvis noen tar den på forkjøpsrett at dere ikke sjans dessverre.


Snappet selv opp min leilighet med lang obos ansenitet og de som ønsket . Trikset er bruk av forkjøpsrett og riktig valg av megler. Du trenger ikke tilhøre OBOS-adelen, eller andre boligbyggelagsveteraner, for å kunne gjøre et godt kjøp. Reglene varierer mellom de ulike boligbyggelagene og . OBOS i Oslo: prosent (opp fra prosent i 2008); TOBB i. Antall solgte boliger på forkjøpsrett skal være et godt termometer for å. Fra OBOS: Medlemskapet kan overføres til nære familiemedlemmer etter bestemte regler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.