mandag 9. mars 2015

File nøkler

Det er blitt lettere enn noensinne å kopiere nøkler - uansett hensikt. Et lite antall nye apper til smarttelefoner lar brukeren ta et bilde av en nøkkel og deretter produsere en kopi med en 3D-printer. Men ingen av de nøkel file butikkene jeg har vært i Oslo kunne ikke file dem.

Er det noen som vet om et sted i Oslo som kan file opp 2cv nøkler? Filing av nøkler er et av våre hovedfokusområder. Vi kan kopiere og file de fleste nøkler som finnes. Eksempler på nøkler som vi filer er vanlige husnøkler, . Vi har ett bredt spekter av nøkkelemner, og har egen nøkkelfilemaskin slik at vi kan file nøkler mens du venter. Nøkkel Gruppes lanserer nå det nye prosjektet Nøkkelbilen.


Våre service biler er utstyrt med utstyr og maskiner til å kopiere file deres nøkler direkte fra bilen. Sameiet har avtale med Vrio Lås Nøkkel AS i Christian Kroghsgt. Jeg må få filt opp nøkkel til vaskehjelpen som kommer til oss for første gang på mandag.


Enkelte skomakere har kan også file nøkler. Nøkkel filing, husnøkler, bilnøkler, motorsykkel nøkler m. Hengelåser og tilhørende beslag til alle krav og spesifikasjoner. Bilnøkler med startsperre, kopiering av nøkler.

Trenger jeg noen spesiell dokumentasjon når jeg skal kopiere en nøkkel? Nei, for de fleste nøkler trengs ikke det. Trenger du en ekstra nøkkel til Toyota kan vi hjelpe deg med det, enten det er. File og programmere nøkkel og fjernkontroll; Slette nøkler på avveie slik at disse . Våre ansatte holder seg løpende orientert om hva som skjer i bransjen.


Prisene gjelder kun for startsperre nøkler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.