mandag 23. mars 2015

Fargekart nordsjø

TELL har gode relasjoner til produsenter innen håndverksprodukter, og levert kampanjer til både Nordsjö, Casco, Akzo Nobel, Montér og Fargerike. Nordsjö har valgt ut en spesifkk blågrønn de kaller Teal, en variant av petroleumsblå med litt ekstra grønnskjær i som neste års farge i sin store . I samarbeid med Nordsjö Idé Design har vi har laget fargepaletter tilpasset de norske hjem.

Det her nye fargekartet fra Nordsjö Idé Design er helt genialt. Reise og opphold ifbm med eventet ble sponset av Nordsjö.

Hos Jotun kan du se hvordan fargen er på huset. Skapa ett utrymme för medveten närvaro med naturliga färger och organiska former. Jeg var invitert til Gøteborg for lanseringen av Color of The Year av Nordsjø. Colour of the Year heter Ochre Gold og er en spennende . Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Sesongens nye fargekart fra malingsleverandøren Nordsjö er nå tilgjengelig hos forhandlerne, og med den følger det råd og tips om fargevalg. I Norge har både Fargerike og Nordsjö, kåret blågrønt til Årets Farge 2014. For deg som vil følge trendene, er heldigvis de to fargene blågrønt og lilla som skapt .

Den holder lenger på farge og glans enn tradisjonelle oljebeiser. Oljemalingens beskyttelsesegenskaper og akrylmalingens farge -og . Rosa fra Fargerike finnes i mange nyanser, både de . Fargekart - fargekart, beis, gulvmaling, maling, tapet, lady, murmaling, drygolin, farvehandel, interiør,. Agerup Nordsjø Ide Design (Akzo Nobel Coatings AS). Rosa og gult er kåret til årets trendfarger av Nordsjö og Flügger.


Men hvordan kan du ta i bruk fargene hjemme hos deg selv? Gulv dekor lakk og maling Farge vegg: Boudin blå. Gro Børresen ivrig i gang med å male huset sitt.


Denne husfargen, som malt på Villa Hagen, vil du garantert se . Morsom og trendy måte å skape skyggeeffekter på veggene dine på. Bland forskjellige farger og visk ut konturene med en pensel. Nordsjø original panellakk matt kalkhvit 2. Original Panellakk matt er en lysekte panellakk for innendørs lakkering av tre, f. Det finnes ikke mange Nordsjø forhandlere i Bergensregionen, og da den lokale malerbutikken sverget på at de kunne blande en farge HELT . Men Nordsjö har i sin palett - Heritage Future - også med rosa, men i en. Hvis vi begge ser på samme fargekart fra Nordsjö eller Fargerike, . Fargen er refleksjon fra Jotun sitt fargekart.


Kan sendes mot tillegg, men kan leveres gratis strekningen . Tomines hjem har fått eget fargekart, så du kan høre med din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.