fredag 13. mars 2015

Fagbrev kokk

Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innenfor faget. Du lærer om tilberedning av mat, smak, estetikk, . Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for deg!

Med fagbrev har du flere muligheter, du kan få mer ansvar og høyere lønn. Noen steder vil hver kokk ha ansvar for en spesiell del av matproduksjonen, for eksempel å steke kjøtt, koke suppe, tilberede grønnsaker eller liknende. Vi tilbyr teorien du trenger til fagbrevet, helt gratis.


Har du lang erfaring fra kjøkken og med servering på serveringssteder, men mangler formell kompetanse?

Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for . Det finnes nok mange korte og lengre matlagingskurs, men fagbrev som kokk er en 4-årig utdanning på videregående skole. Du kan sikkert få deg jobb som kokk uten fagbrev, men det lønner seg selvsagt å . Det betyr at du kan søke deg ut i jobb som du er opplært i, som kokk,. Om du ønsker mer utdanning utover fagbrev finnes flere døråpnere:. Jeg har fagbrev som kokk og jobbet tidligere en del med lærlinger. Gikk Kokk, servitør og hustell et år og Kokk institusjon et år.


Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innen faget. Som voksen kan du ta kontakt med Opplæringskontoret i ditt fylke.

Du kan jobbe i år som ufaglært kokk, for så å gå opp til et fagbrev. Here are the top Kokk Med Fagbrev profiles on LinkedIn. Get all the articles, experts, jobs, and insights you need.


Here are the top Kokk M Fagbrev profiles on LinkedIn. Arbeidsoppgaver Utøve forsvarlig og tilfredsstillende . Send bemanning AS: KOKK MED FAGBREV For kunde søker vi etter en kokk med fagbrev til i utgangspunktet en stilling, men stillingsbrøken kan utvides . Luftving er lokalisert på CRC Sørreisa (Control and reporting centre) i Sørreisa kommune. Hovedoppgavene er kontroll og varsling av all .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.