onsdag 11. mars 2015

Børstet parkett

Parkettgulv Ask Børstet Kaffe 3-stav Barlinek. Mattlakkert, børstet, falset,, Gc click, 180mm bredde. Creme har en distinkt hvit fargetone med eikens naturlige fargevariasjoner.

Hjemmets lune rede med sin varme, trygge atmosfære. Et sted å trekke seg tilbake, fylt av gulv med myke toner som roer kropp og sjel. Klassisk tresort og passer i de fleste hjem og forbindes med hardhet og styrke. Beskrivelse Teknisk info Dette 1-stavs parkett er mm tykt med 3.

Tarkett Heritage eik Urban Grey børstet stav parkett er ett naturlig eikegulv hvor råmatriale består og med kvist og sitt naturlig rustikke utseende bevarer det . Gulvet er mattlakkert og børstet, noe som forsterker det naturlige preget. Tango 13mm utført i en ekstra bred (190mm) og nydelig 1-stavs plank utførelse. Naturlig eikefarge i et moderne og meget populært rustikt utseende.


Parkett Tango Eik Sort er en meget flott og eksklusiv parkett i sortfarge. Gulvet er mattlakket og børstet, noe som forsterker det naturlige preget. Parkett Eik Castle Børstet Andante plank fas Live Pure lakk 14x209x2200mm Boen X-Press Clic.


DUKE-serien er spesialdesignet for det skandinaviske markedet og er en elegant og klassisk 3-stavs parkett med varme, autentiske farger.

Sammenlign tilbud på Børstet parkett i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt . Eik Sand er børstet og fargebehandlet med naturolje. Det er et vakkert gulv i den populære gråbrune . Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. Gulvskolen: Hva bør du tenke på når du skal velge parkett. Eik Coral er børstet og overflatebehandlet med gråpigmentert naturolje. Et elegant og eksklusivt plankegulv med inspirasjon fra naturens . Kraftigt børstet 3-stavs parkett i eik med klar olje.


Gulvet har et veldig rustikk utseende med et vakkert levende fargespill. Vi har et stort utvalg av 3-stavs parkett i . HARO 1-stav Eik Markant Hvitoljet Børstet 2V. Tilbake til Inspirasjon Neste arbeidForrige arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.