fredag 13. mars 2015

Bosch kapp og gjærsag

Bosch kapp- og gjærsag er perfekt til nøyaktig saging av brede emner. Kraftig 12watts motor for de tøffe oppgavene. Lett og kompakt kappsag med trekkfunksjon for enkel og nøyaktig saging av store emner. Les mer om Bosch PCM 8S kapp- og gjærsag.


Bosch Kapp- og gjærsag GCM SJL med Sagbord GTA 3800. Kapp- og gjærsag et av de første verktøyene du bør skaffe deg om du skal i. På tredjeplass, med samme terningkast som Makita og Bosch, .

Bosch GCM SJL Bosch nye kapp- og gjærsag GCM SJL er utrustet med en horisontal kapasitet på 3mm, hvilket gjør den unik i sin klasse. Hvis du skal kjøpe en elektrisk sag er det kapp- og gjæringssag som bør være førstevalget. Det er den sagtypen de aller fleste vil ha mest glede . Dewalt DCS365N 18V kapp- og gjærsag med XPS 184mm (kun kropp). Kraftig maskin med dobbeltsleide, justerbar laserstråle og integrert . Kapp- og gjæringssag GCM 80SJ 14W inkludert sagbord GTA 38Professional.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp kapp- og gjærsag billig i nettbutikkene. Se det store online utvalget av Kapp- og gjæringssager hos BAUHAUS. BOSCH BORD TIL KAPP- OG GJÆRSAG GTA 38PROFESSIONAL. Vis alle produktene i Kapp- og gjæringssager.


Bosch PCM S veier kun 1kg og er med det integrerte. Bosch PCM S Kapp- og gjæringssag : Produkttest. Kapp- og gjæringssagen med uttrekksfunksjon og laseren PCM S fra Bosch er det riktige valget for saging av lange og brede emner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.