tirsdag 10. mars 2015

Beis fargekart

Enkel å påføre og beholder farge og glans lenge. HERREGÅRDSSERIEN, VÅR ALLER BESTE KVALITET. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.

Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter. Verdi 3 TREBITT OLJEBEIS FARGEKART TREBITT GIR LIV TIL TREET NYHET.


Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling.

Riktig farge på terrasse og uteplass gir helhet, ro og harmoni i uterommet. Fargekart Interiørbeiser Yunik Fargekart inne. Fargekart med interiørbeis farger fra Yunik.


Gir treet et flott, halvmatt utseende og en mørkere farge; Smussavvisende og tåler letter rengjøring; Til lyse tresorter der du ønsker å sette ny farge på treet . Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Trygg terrassebeis er en vannfortynnbar alkydbeis med sopphindrende middel for be- handling av impregnert treverk på terrasser,. LIBERON Beis - LIBERON Finishing Oil - LIBERON Universalklut.


LIBERON Black Bison Antikkvoks - LIBERON Polerull (stålull). Trendbildet utvides stadig - nå også med innendørs beis.

Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk. Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som . Om man skal skifte farge, eller om gulvet er veldig, skittent er det lurt å gå over gulvet to. Vi brukte ikke en lofri klut til å tørke av overflødig beis. Se hvilke farger du bør male en hytte ved sjøen, på fjellet eller i skogen.


Fargen på denne fjellhytta er Trebitt beis 6Seterbrun. Det er enkelt og morsomt å arbeide med Herdins beiser. Du kan velge mellom fem ulike beisprodukter i en mengde ulike farger.


Herdins Ekte beis er transparent og fremhever treets naturlige struktur. Fargestyrken kan økes eller reduseres etter ønske, avhengig av mengde farge som . Superbeis betyr dette forspranget fine farger og enda lenger holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.