torsdag 15. januar 2015

Konnerud rør drammen

Vi utfører servicearbeid både på privat- og bedriftsmarkedet, og inngår også flerårige . Kontaktinformasjon for Konnerud Rør AS Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Konnerud Rør sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK . Besøksadresse, Bernåsbakken 3 30Drammen. Bedriften Konnerud Rør AS i Drammen i Drammen kommune driver innen bransjen rørlegger. Konnerud Rør AS utfører servicearbeid både på privat- og bedriftsmarkedet, og inngår også flerårige serviceavtaler samt rammeavtaler med . Stillingen er en mellomlederstilling innen VVS, der ansvaret er begrenset til vår serviceavdeling, som utfører tre-fem årsverk. Finn ut driftstimer Varme Ba Drammen, 30Bernåsbakken 3 Varme Bad Drammen Konnerud Rør AS.


Postadresse, Bernåsbakken 30Drammen. Konnerud Rør i Drammen, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Gateadresse, Bernåsbakken 3 30Drammen. ISS Personalhuset, Drammen ISS Personalhuset er et av Norges ledende bemanningsselskaper, og er en del av det verdensomspennende Facility . Konnerud Rør viser oss sine genuine interesse for breddefotballen på Konnerud og har et ønske om å være med å bidra til. Vannskader på bad og våtrom kan fort bli en dyr affære.


Konnerud Rør As er et AS stiftet Oktober 1997. Selskapet holder til i Bernåsbakken i Drammen og kan kontaktes via telefon 32889090. Ledige Be Service jobber i Drammen på Indeed.


Konnerud Rør AS har besøksadresse Bernåsbakken 3 30Drammen. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Rørlegger- og . Konnerud Rør AS i Drammen ansattesamling og. Medarbeiderne hos Konnerud Rør AS var samlet for å bedre internt . Kun ti minutter fra Drammen sentrum, i idylliske Skoger, ligger en av Norges fineste golfbaner. Konnerud Rør AS, Bernåsbakken i Drammen, Telefon med Åpningstider og Kjøreanvisninger.


Konnerud Rør AS Bernåsbakken 30Drammen T: 90. Konnerud Rør AS,; Kvestor Drammen,; HAKI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.