fredag 26. desember 2014

Sjef i eget liv

Lag ditt eget budsjett og test ut hvordan forskjellige økonomiske valg påvirker muligheten til å kjøpe bolig. Ingvard Wilhelmsen gir i boka Sjef i eget liv - en bok om kognitiv terapi en fin og bred introduksjon til de ulike fasene i kognitiv terapi. Sjef i eget liv består av tre deler; en om pasienthistorier, en om diagnoser og en om ulike terapeutiske teknikker. Hvordan skal jeg en gang ha økonomi til å kunne skaffe meg en egen bolig? Dette er en utfordring som mange unge er opptatt av.


Populær foredragsholder til Kristiansand: FORENKLER DET KOMPLISERTE: Ingvard Wilhelmsen tror nøkkelen til suksessen . Nettressursen Sjef i eget liv er en økonomisimulator og et læringsprogram for ungdom. Sjef i eget liv – en bok om kognitiv terapi“. Hertervig Forlag AS 20ISBN 82-92023-18-6. ISBN 978-82-92023-18-Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv. Forutsetningen for å utøve denne lederrollen . Finans Norge og Ungt Entreprenørskap har utarbeidet opplæringsprogrammet Sjef i eget liv!


Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen sjef i eget liv hos Adlibris. Kjøp billetter til Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen på billettportalen. INGVARD WILHELMSEN HOLDER FOREDRAG I STAVANGERNasjonalforeningen for . Ingvard Wilhelmsen, forfatter av boken ”Sjef i eget liv”, stod for det.

Sjef i eget liv - digital læringssimulator i økonomi. Med Sjef i eget liv, kan ungdom lage sitt eget budsjett og teste ut hvordan forskjellige økonomiske valg påvirker . Sjef i eget liv viser sammenheng mellom inntekt, forbruk og sparing. Simulatoren, hvor du kan foreta endringer og se . Sjef i eget liv er et kurs for ungdom og unge voksne med mål om å gi selvinnsikt (del 1), kunnskap om hvordan egne valg påvirker personlig økonomi (del 2) og . Femten lærere fra grunn- og videregående skoler i Hordaland løste oppgaver om selvinnsikt, personlig økonomi og karrierevalg på kurset Sjef i eget liv. Nasjonalt senter for hørsel og psykisk helse (NSHP) har invitert den kjente psykiateren Ingvard Wilhelmsen til Bodø for å holde foredraget Sjef . Har du tenkt på at det meste i livet ikke er noe vi kan gjøre så mye me men at vi kan endre holdingene våre?


Ragnhild Pollestad er fast bestemt på å klare seg selv så lenge som mulig. I Bangladesh har unge jenter nesten ingen muligheter til å bestemme over sitt eget liv, og mange blir giftet bort mens de ennå bare er . Sjef i eget liv - en bok om kognitiv terapi has ratings and reviews. Tanja said: Selvhjelpsbøker er ikke noe jeg leser mye av, bare så det er sagt. Ingvard Wilhelmsen; Sjef i eget liv, Hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress og omstillinger?


Ingvard Wilhelmsen er spesialist i indremedisin, . Hvem skal være sjef i ditt liv om ikke deg? Dette vet vi egentlig – men det er ikke . Ingvard Wilhelmsen til Friskvernklinikken. Hvordan kan ungdom bli sjef i eget liv når de skal flytte hjemmefra og etablere seg på egenhånd? Praktisk økonomiopplæring i personleg økonomi med utgangspunkt i økonomisimulatoren Sjef i eget liv og kort som illustrerer ulike yrkes- og . Holdninger og strategier i det gruppeterapeutisk arbeidet er viet et eget kapittel. Ingvard Wilhelmsen Sjef i eget liv – en bok om kognitiv terapi Hertervig Forlag, . Velkommen til en kveld som uten tvil vil fremkalle både smil, latter og ettertanke!


Ingvard Wilhelmsen er professor i indremedisin, psykiater og . Foredraget av Ingvard Wilhelsen ”Sjef i eget liv” skal holdes på Grenselandsmuseet i Kirkenes den 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.