torsdag 25. desember 2014

Presenningen

Da tollerne trakk av presenningen på lastebilen, åpenbarte det seg nær 12. Nå har vi fått på vinter-presenningen på Folkvang. Vegvesenet hadde teknisk kontroll for storbiler i Sparbu tirsdag, da de stoppet en trailer med usikret last.

Slik har Domkirken sett ut for forbipasserende siden februar. Nå skal vi se hva som er skjedd bak presenningen. Børstad transport var ikke alene om å miste presenningen i de heftige vindkastene på Innherred. Det var med ”hjartet på rette staden” at Haakon Tronrud i fjor gikk i gang med .

Presenningen - rullestillas, stillas, stillasutleie, fasadestillas, presenning, tak over tak, rullestillaser, stiger, stillaser - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Presenningen - rullestillas, stillasutleie, fasadestillas, presenning, stillas, tak over tak, rullestillaser, stillaser, stillasfirma - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søgning på “presenningen” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. På Mosvangen camping skal det mer til enn litt pøsregn for å ødelegge stemningen.


Meningene har vært delte om den hvite presenningen som har dekket hele den vestre enden av vår flotte katedral. Hakadal Grand Prix søndag: Hva skjuler seg under presenningen? I går tok Leiv og meg ned presenning og stilasjen fra båten.

Presenningen på midten trekkes bort på dagen så man ser rett opp og ut fra hotelle - Se TripAdvisor-medlemmers 0objektive bilder og videoer av Hotel . Vinteren er ikke alltid snill mot båten, og det er når presenningen fjernes og båten skal klargjøres at skadene oppdages. Livene er preget av fattigdom, usikkerhet og sårbarhet. Den ligger under presenningen : djurskyddslag för vem? Tradisjonen tru markerte Norsk Bremuseum sesongopninga med ei avduking. Byens best bevarte hemmelighet er ikke lenger hemmelig.


BT har nå vært på tur rundt i det som i dag fremstår . Den nasjonale enhet for bekjempelse av organisert og annen alvorlig kriminalitet. Presenningen tas vekk klokken lørdag 13. I hörnen på presenningar, och vid behov även längs sidorna, finns ofta korta tampar som används för att fästa presenningen så att den inte flyger iväg då det . Tilslutt kunne Mazenia gå over, stå oppå og rygge over presenningen.


Tiril og Ronja har sovet ute på Svalbard i ett år. Presenning av, ställning ner, vik ihop, tjoff in i bilen. Snart dax att segla:) Foto: Stefan S Kalle i full fart!


Presenningene blir produsert i full bredde; dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.