onsdag 31. desember 2014

Kommode stue

Så har eksentersliperen min takke for seg. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Bosch Eksentersliper billig i nettbutikkene.

Eksentersliper er et elektroverktøy som pusser med sandpapir som er festet med borrelås ved å slipe i sirkulert ca. Kjøp Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita, Metabo eksentersliper på .

Bosch Eksentersliper PEX 3AE - Kompakt og enkel konstruksjon for optimal håndtering og behagelig arbeid. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Kjøp METABO EKSENTERSLIPER FSX 2online hos BAUHAUS. Metabo Eksentersliper FSX 2Slipemaskinen fra Metabokan anvendes til . De minste vibrasjonene: slutt på kribling i hendene.


En liten og kompakt eksentersliper med ergonomisk utformet håndtak med gummibelegg for god komfort og kontroll. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Kraftig og robust eksentersliper: Den kompakte konstruksjonen bidrar til optimal håndtering og letter arbeidet.

Eksenterprinsippet sørger for flott finish ved høy . BOSCH EKSENTERSLIPER PEX 4AE 350W Kraftig og robust eksentersliper: Den kompakte konstruksjonen bidrar til optimal håndtering og letter arbeidet. Men ser muligheten av å slå to fluer i en smekk med ny eksentersliper og polermaskin i ett. Tenker da spesifikt på en pakke med Bosch pex . Eksentersliperen er en slipemaskin som først og fremst brukes til sliping og polering av overflater på ulike materialer, f. Solid eksentersliper med 1mm slipeblad og kraftig 4watt motor. Tur tallssterk, vibrasjonsfat tig og robust til minste detalj: EVA 1E er en eksentersliper laget for høy vekksliping, et rent arbeidsmiljø og topp resultater.


Luftdreven enhånds eksentersliper med slipepadde på 125mm. Justerbar luftmengde for hastighetsjustering. Vet du hvorfor det heter eksentersliper, og hvorfor det er så mye bedre enn f. Kompakt og brukervennlig eksentersliper med borrelåsfeste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.