torsdag 25. desember 2014

Frostfri vannslange

Kulda viser ingen nåde, den tar tak der den kommer til. Men med vannslange som ikke fryser og matter som tiner is kan du enkelt bekjempe den i og rundt . Uttak i hagen for tilkobling til hageslange.

Slår seg på automatisk ved temperaturer lavere enn grader celcius, og skrur seg av ved . Varetekst: mm innv Polarflex Vannslange El 5m Frostfri slange. Varegruppe 3: 275- Frostsikrede trykkrør. Slangene seriekoples med nytt strømuttak per slange, hvis du ønsker større lengder.

Systemet kan leveres med tilhørende sjølopprullende . Produsert i armert PVC med innstøpte varmetråder. Ubrukte Polarflex Pirit vannslanger som tåler ned i -41grader selges da behovet vårt endret seg. Termostatstyrt slange som slår seg på automatisk for å unngå stående vann i å . Produktet Polarflex introduseres nå en fleksibel slange med innebygd termostat, som kan brukes helt ned til minus grader uten at vannet . Det er vel en såkalt frostfri variant som tømmer alt på utsiden av veggen.


Tenkte å lage en kort vannslange som jeg oppbevarer i oppvarmet . Var hos en kunde som hadde fått installert frostfri utekran med varmt og kaldtvann som han brukte til å spyle av hunden, bilen osv.

Se at prisen varierer fra 25m til 5m slange. Pirit Elektrisk oppvarmet vannslange har en ettertraktet egenskap til å holde vann flytende ved. Pirit slangen er på 500W og holdes frostfri ned til -grader C. Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 2398rabatterte produkter.


Bøtten koster 28kr og frostfri vannslange koster fra 249-. I høst gikk jeg til innkjøp av 25m polarflex slange med innebygget opptining (230v) Spenningen var stor da jeg prøvde denne for første gang i . Dette er en verdenspatentert, fleksibel slange i flere tykkelser og diametere med innebygget termostat. Produktet er sertifisert til å kunne brukes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.