onsdag 8. oktober 2014

Wire gjerde

Vårt firma, DD-GJERDE, er en av de ledende barberhøvel wire produsenter og leverandører i Kina. Velkommen til kjøpe høykvalitets knivskarpe piggtrå .

En wire gjerde tester brukes til å måle spenning i gjerdet og boksen kontrolleren for feilsøkingsformål. Elektrisk gjerde testere har en krok på . Wire kant, den tynne, wire tråd av metall noen ganger dannet på kanten av et verktøy av steinen i den skarphet.

Wire gjerde, et gjerde som består av innlegg . Sveiset Wire gjerde materiale: lav karbon stål wire, Al-Mg legering wire prosessen: veving og sveising; Gjerde lengde 2m, m som standard bruk: forebygging . Jeg har derfor en ide om at det ville fungere å dra wire fra den ene. Jordspyd er berre noko dritt, og har ingenting med eit gjerde å gjøre. Kjeden mesh av et kjedeleddgjerde holdes sammen på to forskjellige måter.


Dette er en forbedret automatisk oversettelse denne artikkelen. Hest gjerder kan være nyttig i å holde en eller flere hester i en spesiell plass, . Hvis du er villig til å engros Billige elektriske gjerdet wire eller sjekke prisen med en av de ledende produsentene og leverandører av elektriske gård wire i Kina, .

Det en mange typer gjerder tilgjengelig som er spesielt utviklet for husdyr og husdyr. En hønsenetting gjerdet er en spesiell ledning gjerde laget med en liten . Phone bakgrunn bakgrunns 750x13Gratis bakgrunnsbilder, bilde, foto, bakgrunn, material. Tonkin bambus gjerde er forbundet med galvanisert jern wire eller plast wire vev gir personvern fra naboer, flott for varmt tubs. Articles tagged with 'Wire Gjerde' at DIY Start - Norge. Gjerde yter lav motstand mot klatring og anbefales som enkel, juridisk barriere.


Strømførende wire monteres på innsiden og i toppen av gjerder og porter. Gjerde betegner et fysisk skille mellom to områder. Det kan også påmonteres strømførende vaier i toppen av gjerde kombinert med såkalt sharp wire som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.