torsdag 2. oktober 2014

Vera vanntank

Vanntank i plast(glassfiber),inspeksjonsluke med påmontert stuss for påfylling med brannslange (stussen kan lett skrues av) tappepunkter, solid krybbe lavd . Tanken er i god stand og godt egnet til oppsamling av takvann. Vera Tank AS har års erfaring som leverandør av tankløsninger for petroleumsprodukter.

Gode tekniske løsninger og kvalitet som varer over tid kjennetegner . Det vil uansett være fornuftig å tenke på en enkel renseløsning for avløpsvannet, som for eksempel Vera Compact Mini. Vanntank - vanntank, vanntanker, industri, plasttank, dieseltanker, glassfiber, kloakk, plast,. Den inneholder skjellsand og to filtre som anbefales skiftet 1-ganger i året. Denne gjordet det problemfritt og greit å få vann dit vi ønsker.


Det er treff med produktordet Vanntank. Med andre ord kan man ha vanntank inne i hytten som man fyller med vann og som. Vera Compact Mini er konstruert nettopp med tanke på hytter som ikke har. Vera gasskomfyrer som ikke krever strømtilførsel. Vera vanntank for nedgraving leveres i flere størrelser fra 27liter til 65liter.


Hytte cisterne 21liter (Vera, brun) selges. I bobiler brukes vann fra vanntanken til spyling av toalettet, til drikke og vaskevann. Stor vanntank med mannlokk Ø120mm på Les mer.

Bruker man klor eller er ikke det litt drastisk? Simsalabim jeg har etter anbefaling fra forhandleren i alle år brukt klorin. En stor vanntank til bruk i hytter der man har dårlig tilgang på ferskvann. Vanntank 20liter Sisterne, flat, grønn.


Vera gråvannstank og kople tanken til rør for avløpsvann fra hytte og anneks. I tillegg kan kvar hytte for plassering av vanntank eller lignende byggjast med ein kjellar på. Grunnmurane skal ikkje på noko punkt vera høgare over terrenget.


Torget, Annonser, Hage, oppussing og hus, Verktøy. Vera vannsystempakke for 2Volt med pexrør,. I pakken er er varmtvannstank (30l), vanntank (60l) som du må fylle . Uten trykkvann: Monter fotpumpe eller volts pumpe og vanntank.


VERA GASSVANNVARMER 12L BRUKERMANUAL VERA GASSVANNVARMER 12 . Ved hjelp av denne pumpa kan du enkelt skaffe deg din egen vannforsyning til hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.