torsdag 2. oktober 2014

Oppblåsbart badekar

Eller hvorfor ikke sitte i et deilig, oppblåsbart badekar? Still deg i draktens ben, trykk på knappen, tett igjen alle åpninger med de elastiske båndene og la drakten . Kan brukes fra fødselen og fir mange gøye badetimer etterhvert som barnet blir eldre.

Jeg vurderer å kjøpe et oppblåsbart boblekar fra Mspa, og lurer på om noen har vært borti disse boblebadene før, og har . Er ute etter et oppblåsbart boblebad man kan lett blåse opp og fylle opp med vann og bobler relativt fort. Skulle gitt mye for å sunket ned i et badekar fylt med varmt vann og badesalt nå. Koster ikke mer enn ett par hundrelapper for ett oppblåsbart .

Badekaret er fremstilt av en slitesterkt spesiell film. Det rulles ut som et laken under pasienten, og blir oppblåst. En tilførselsslange fyller badekaret og pasienten . Oppblåsbart badekar med sete som kan tas inn og ut etter behov.


Badekaret er laget med utløp med propp, i bunnen, slik at tømming går enkelt. Men tingen er at jeg alltid har vert et badekarmenneske, men badet er for lite til å stue inn et badekar også. Et fleksibelt, oppusteligt badekar, der passer ind i mange badeværelser, og hvor både voksne og børn kan nyde et dejligt varmt bad.


Munchkin Oppblåsbart badekar And - Oppblåsbart badekar fra Munchkin. Badet blir ekstra morsomt når det skjer i denne søte anden.

Badekar Lille Bislett - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Monteringspakke for Lageto 160xbadekar. Vi har ikke badekar, men ungene elsker å bade. Oppblåsbart badebasseng, diameter meter, kr 49.


Jeg ønsker et badekar som kan brukes til barnet er ca år gammelt. Vi brukte også et oppblåsbart basseng til storesøster før vi fikk badekar. Enten i badekar eller i et slikt lite oppblåsbart basseng. Kan man trygt velge hjemmefødsel utenom vann også?


Oppblåsbart badekar som passer de fleste bad eller du kan ha det på terassen i sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.