onsdag 1. oktober 2014

Biltema mo i rana

Biltemas butikker i Mo i Rana med Bonial. Finn tilbud og rabatter i deres kundeaviser. Butikkutsillingsvegger i glass og aluminium.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har i dag varehus i Norge fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Biltema kjøper inn store volum uten mellomled for å presse innkjøpsprisene og dermed . Juridisk selskapsnavn, Biltema Norge AS Biltema Mo i Rana.

Gateadresse, Ranenget B, 86Mo i Rana. I går kunne endelig daglig leder for Biltema i Mo i Rana, Eimund Dahle, sprette kake og sjenke kaffe til arbeiderne i MBA entreprenører og det . Bedriften Biltema Norge As Biltema Mo I Rana i Mo I Rana i Rana kommune driver innen bransjen bildeler. Her finner du informasjon om Biltema Mo I Rana. Vi viser for eksempel adresser, åpningstider og anmeldelser for alle butikker. Biltema er en pålitelig leverandør av biltilbehør, reservedeler og verktøy.


Biltema Norge AS Biltema Mo i Rana har besøksadresse Ranenget 17b, 86Mo i Rana. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AVD . Han opplyser at Biltema for tiden er i full gang med å etablere butikk i Mo i Rana. Der er blant annet grunnarbeidet i oppstarten nå, og butikken . Her ser du hvor Biltema skal åpne nye butikker i tiden fremover.


Med åpninger i Bodø og Mo i Rana, og antakelig i Narvik, begynner Biltema . Biltema er et svensk postordre- og detaljhandelsfirma som selger blant annet bilutstyr og verktøy. Firmaet ble etablert i Sverige i 196 kom til Norge i 198 . Biltema er eit registrert varemerke for eit svensk detaljhandelsfirma som vart skipa i 19av Sten Åke Lindholm som ei postordreforretning i Linköping under . Biltema Norge As Biltema Mo I Rana er et BEDR stiftet januar 19som driver innen butikkhandel med bredt utvalg av jernvarer, fargevarer og andre . HANDLER LOKALT: Kim-Ove Valberg (t.v.), Martin Klausmark og Joakim Enga dropper turene til Mo i Rana etter at Biltema åpnet i Mosjøen. Biltema fræs kjøpt i januar i år selges grunnet flytting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.