onsdag 1. oktober 2014

Adventsstjerne til vindu

Her finner du adventsstjerner og julestjerner i alle slags fasonger, størrelser og priser! Vi har et stort vindu i stua, og har tidligere hatt en stor adventsstjerne der av papp.

Men vi er litt skeptiske til den, og ønsker en stor stjerne i meta . Stor adventsstjerne i vinduet med batteri? Kjøp adventsstjerne i nettbutikk (adventstjerne). Adventsstjerner til å henge eller sette i vinduet.

Black Weekend på adventsstjerner og adventsstaker. Se vårt utvalg av julestjerner og annen julepynt for å dekorere juletreet. Her finner du alt du trenger av dekorasjon til det grønne, glitrende tre.


Lysende adventsstjerner i vinduet passer særlig i vintermørket i Skandinavia. En adventsstjerne er en stjerneformet pyntegjenstand i adventstiden. Nå er jeg se lei ledningen som henger i veien og ikke ser spesielt fint ut, og vil derfor ha en adventsstjerne som går på batteri og ikke trenger . Lysestake som kan brukes hele året har tynne lamper med ulik høyde, det høyeste, med sokkel er cm så det betyr vel at det høyeste lyset er ca cm, men . Nå er det akkurat ett år siden jeg begynte med blogg, og det var en adventskalender, med vindu fra en industriby i Japan.


Henge opp julestjerne på vinduet skrevet i AnonymforuHei Jeg feirer egentlig ikke jul, men hvert år får jeg bare mer og mer julefølelse i meg.

Levende lys, lysslynger, adventsstjerner og kubbelys. Image on instagram about #adventsstjerne. Heng gjerne flere store stjerner i samme vindu for en varm og innbydende atmosfære, som disse lekre . Papirstjerner blir stadig mer populært og denne elegante adventstjerna er laget i hvit papp.


Diameteren er på cm noe som gjør den velegnet til store vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.