mandag 1. september 2014

Vanntynnbar oljemaling

Vanntynnbar akrylmaling utvikler seg og blir bedre. Det er en vanntynnbar maling for alle anledninger når man skal pusse opp og. En vanntynnbar, silkematt oljemaling for innendørsbruk basert på ny teknologi.

Fashion er en vanntynnbar oljemaling for innendørs bruk. Har gode påføringsegenskaper og god utflyt. Benyttes til mellom- og toppstrøk på dører, vinduer, . En silkematt oljemaling for bruk på vinduer, dører og paneler.

Silkematt; Vanntynnbar oljemaling; Lett å påføre; Silkematt. Supreme Finish (vanntynnbar oljemaling) som har tatt over for Lady Classic går under oljemaling. Oljemaling er for tiden helt utelukket da det er baby i hus. Gulv vanntynnbar er en vanntynnbar gulvmaling basert på polyuretanmodifisert alkyd. Vanntynnbar oljemaling basert på polyuretanbindemiddel.


Herregård Supermax er en akrylforsterket vanntynnbar oljemaling til utendørs bruk. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været i et tøft . En vanntynnbar oljemaling for innendørs bruk. Benyttes til mellom- og toppstrøk på dører, vinduer, karmer, listverk, .

Pensler, ruller, utstyr Spekter = kvalitet. Panelllakk - Matt vannbasert acrylmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.