mandag 1. september 2014

Vannrenne foran garasje

Må også ha en vannrenne foran garasjen ca 6m, må være i god kvalitet. Det ble også montert automatisk vanningsanlegg i plenen. Vannrenne ACO vannrenne i rustfritt materialer (ca m?) foran garasje ønskes også spesifisert.


ACO HexaLine egner seg for alle som ønsker seg en elegant og sterk avvanningsløsning i innkjørselen, foran garasjen eller på terrassen. Plasser ikke lagrede objekter i terrassebodens vannrenne, da dette demmer opp avløpsvann. Kjøring på veiene foran husene er forbudt.

Parkering utenfor anviste plasser i garasje er også forbudt. Vi er et sameie på enheter, som har til sammen biler i gårdsplass og garasje. Gjenstående beising vil bli igangsatt til våren.


Vannrenne foran garasjerad 134-1skal ordnes. Garasjedøren i øvre garasje samt motor er skiftet ut etter uhell av en beboer. Reparert vannrenne og lagt tett membran på terrassegulv.


Buss utenfor Bjølsen garasje Fotograf Ukjent –. Sørpa av sand og sagflis som hadde samlet seg oppi vannrenna og oppå hellene foran garasjen er borte. Mindre rørledninger, snøskjermer og vannrenner er tillatt.

Det foreslås videre at det gamle verket foran materialgården – kalt den halve. Den ytterste dekkede vei er formet med banketter og forsynt med vannrenner. Golvet på venstre side er helt vått både foran og bak. Vaktmester rydder i garasjen ila våren og beboere som har utstyr som han kaster.


Fortauet foran O_Rskal være nedsenket mot regulert kjørevei mot nord. Det er to senger i hver ende på Itineo SB700: Senkeseng foran og køyer bak. Valg mellom stor garasje eller den nederste køyesengen.


Lagres bilen ute om vinteren kan, under mildvær, vann renne ned på motorens . Velkommen til Laboratorieveien på Nordre Jarlsberg Brygge! Stedet du er litt på ferie hele året, med umiddelbar adkomst til brygga, strand og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.