tirsdag 9. september 2014

Trådkurver til garderobeskap

Garderobeskap i direktelaminat med trådkurver. Kan leveres med hyller istedenfor trådkurver (må tydelig angis på bestilling). Garderobeskap med hylle, klesstang og trådkurver, todelt dør.

Garderobeskap med sokkel, hyller og cm trådkurver. Høyde 20cm; Inklusive sokkelløsninger; Inklusive skapdører. Garderobeskap med integrert sokkel, hylle og to praktiske cm store trådkurver som kjører lett og ubesværet på de medfølgende skinnene og som er ideelle til . Fire rader med trådkurver i str 1cm høyde, cm bredde og cm dybde, samt fire rader i høyde cm, samme bredde og dybde.

Lagre i Min Sigdal Skreddersydde garderobeløsninger. Sigdal leverer skyvedørsskaps og garderobeløsninger som kan . Se udvalget af forskelige og praktiske trådkurve til garderoben. Kommode, byggbar garderobe eller nattbord til soverommet Oppbevaring. Lave garderobeskap – Grande Fabrikker – kvalitet siden 1954. Garderobeskap med trådkurver, hylle og stang.


Det er for smalt (for lite dybde) til å få inn trådkurver i det. Hvilket garderobeskap er dypt nok til trådkurver? Distanselist i Chromefarget plast for montering mellom trådkurv og skrogside på hengslesiden. Garderobeskap av høy kvalitet med mange bruksområder. Skapet er innredet med en hattehylle, en klesstang og fire trådkurver Produsert i bøk-, bjørk- eller hvit . Produsent: IKEA Serie: PAX Hvitt skrog med dører i speil.


Jeg har et garderobeskap av den litt gamle sorten, der trådkurvene er slitte, og festene som holder fast trådkurvene er ødelagte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.